ENERGIE REGENERABILA

Servicii oferite pentru

In cadrul crizei mondial de poluare

ENERGIE EOLIANĂ

În contextul actual, caracterizat de creşterea alarmantă a poluării cauzate de producerea energiei din arderea combustibililor fosili, devine dince în ce mai importantă reducerea dependenţei de aceşti combustibili.

  Energia eoliană s-a dovedit deja a fi o soluţie foarte bună la problema energetică globală. Utilizarea resurselor regenerabile se adreseaza nu numai producerii de energie, dar prin modul particular de generare reformuleaza si modelul de dezvoltare, prin descentralizarea surselor. Energia eoliana in special este printre formele de energie regenerabila care se preteaza aplicatiilor la scara redusa.

PANOURI FOTOVOLTAICE

Energia solara este o sursa de energie regenerabila produsa direct prin lumina si radiatia solara. Folosind intr-un mod tot mai alert acest tip de  energie ajutam la incetinirea incalzirii globale, o amenintare tacita pentru supravietuirea speciei umane si nu numai.

STATII INCARCARE MASINI ELECTRICE SI BENEFICIILE DETINERII UNEI MASINI ELECTRICE

Costurile de intreținere sunt minime

Motorul termic este mult mai complicat decât motorul electric care este mai simplu si nu are atâtea componente ca un motor convențional.

Nu este neapărat să-ți încarci mașina doar acasă. Poți reîncărca mașina electrică în timp ce ești la birou sau cât timp ești la cumpărături. Acestea pot fi doar două scenarii în care folosești timpul în mod practic pentru a încărca mașina.

Pentru mașinile electrice nu se plătește impozit cum se plătește la mașinile convenționale. Mașinilor hybrid impozitul este diminuat cu până la 95% din prețul întreg.